Groep 8

Groep 8

Hoi, leuk dat je hier een kijkje komt nemen. We vertellen je alvast wat over onze school.

Leren

Binnen het vmbo kun je kiezen uit verschillende leerwegen: tl, kb en bb. Wil je meer info over de leerwegen? Klik hier. Ook kun je kiezen op de Woldborg voor het havo en het Atheneum. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan even in het menu "Onderwijs"
Leren doe je op verschillende manieren bij ons op school; je zit in de schoolbanken, maar bent ook veel met projecten bezig.

Veel nieuwe vrienden

Als je naar onze school gaat, hoor je aan het begin van het schooljaar wie jouw mentor is. Bij deze persoon kun je terecht met alle vragen. Het hele schooljaar lang, handig hè? Ook heeft de mentor tijdens het schooljaar contact met jouw ouders. Aan het begin van het schooljaar ga je op introductie. Hartstikke leuk om je klasgenoten, andere leerlingen en docenten goed te leren kennen!

 

Handig zeg, SOM

Cijfers checken kun je op onze Elektronische Leer Omgeving (ELO). Maar hier krijg  je ook veel informatie over de school.De taken op de ELO bevatten luisteropdrachten, filmpjes met uitleg en oefenmateriaal, waar je op school en thuis mee aan de slag kan.

Lekker wat anders!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen, waar je natuurlijk ook veel van leert. Je doet regelmatig mee aan projecten of excursies. 

Roken?

Dacht het niet!!
rsg de Borgen is een rookvrije school. In en rond de school geldt een rookverbod. Heel gezond dus! En ook fijn voor de niet-rokers… We besteden veel aandacht aan ons niet-rokenbeleid op allerlei manieren. Goede actie!

Open huis

Normaal gesproken houden wij in januari een open huis, maar helaas kan dit door Corona niet doorgaan. In plaats daarvan houden wij een Open-Festival-Week van 1 tot en met 5 februari.
Kijk maar eens op de hoofdpagina van rsg de Borgen, daar staat nog veel meer informatie.
Ook staan daar de filmpjes van de verschillende webinars van al onze locaties, leuk om even te kijken!!